logo logo logo

PuistotKurranummen leikkipuisto

Kurranummen piha-alue on kaunis ja miellyttävä sekä avara. Leikkivälineitä on niin pienille kuin isommillekin lapsille. Mukavan silmukkainen ajorata houkuttelee lapsia ajelemaan siinä leikkipuiston käytössä olevilla pyörillä.
Leikkipuiston sisätilat eli kaksi ryhmähuonetta, sali, keittiö ja terassi tarjoavat hyvät ja toimivat tilat alueen asukkaille, niin lapsille kuin aikuisillekin.

Aamupäivisin puistossa leikkivät pienet lapset vanhempineen, isovanhempineen ja hoitajineen osallistuen myös järjestettyihin toimintoihin ja iltapäivisin puistoon saapuvat koululaiset omaan iltapäivätoimintaan. Kesäaikaan Kurranummessa viettävät aikaansa eri-ikäiset lapset ja aikuiset koko päivän.

Tiloja vuokrataan ilta- ja viikonloppukäyttöön esim. lasten synttärit, juhlat, kurssit.

Kurranummen omat sivut

Päivölänpuisto

R-kioskin ja Rönttösrouvan vieressä, Kuulijantien ja Päivölänkujan välissä oleva pikkuinen Päivölänpuisto on kulmakunnan lasten kokoontumispaikka. Puisto on päässyt hieman kulumaan ja on menossa remonttiin keväällä 2009.

Merkkaripuisto

Terveystien päässä on pikkuinen rakentamaton puisto, Merirosvopuisto. Nimensä puistikko sai kun puiston ympäristön asukkaat aikanaan rakensivat sinne merirosvolaivan lastensa leikiksi. Nyt laiva on jo uponnut, mutta puisto sopii mainiosti krossipyöräilyyn, pulkkailuun ja juoksuleikkeihin.

Sande

Iso-Santikka, Hiidenkiven puisto. Metsänpalanen Tapanilan Urheilutalon vieressä. Täältä löytyvät Tapanilan parhaat pulkkamäet vauvoille ja vaareille mutta myös hurjimpaan makuun.