logo logo logo

HarrasteetNuta

Tapanilan Nuorisotalo on Tapanilan Erän ylläpitämä monipuolinen harrastepaikka. Talon ammattitaitoinen henkilökunta järjestää monipuolista toimintaa eri-ikäisille nuorille. Talolla toimii myös alaluokkalaisten urheiluiltapäiväkerho.

Ohjelmat, retket ja muut tiedot löytyvät Nutan omilta sivuilta.

Kirkon kerhot

Seurakunta järjestää Tapanilan kirkolla monenmoista toimintaa. Kirkolla on urheilusali, jossa toimivat mm. aktiiviset, ohjatut sählykerhot pienille ja isommillekin. Askartelua, pienoismalleja, kuorolaulua, käden taitoja ja erilaisia retkiä on myös tarjolla.

Ajankohtainen aikataulu löytyy kirkon omilta sivuilta.

Tapanilan Erä

Stadin ykkösurheiluseura tarjoaa hurjan kirjon eri urheilulajeja yksilöille ja joukkueurheilijoille. Lajilistaa löytyy Erän omalta sivustolta www.tapanila.com.

Tapanilan urheilukeskus

Tapanilan Urheilukeskus tarjoaa Erän ohjattujen harjoitusten rinnalla mahdollisuuksia moneen urheilulajiin. Urheilukeskuksessa on mm. Pohjoismaiden suurin sisäkiipeilykeskus.

Lajikirjo ja mahdollisuudet löytyvät Urheilukeskuksen www-sivuilta.

Taidekursseja

Tapanilan taidegalleria Viileä punainen järjestää säännöllisesti taidekursseja lapsille ja nuorillekin. Suositut kurssit ja ilmoittautumistiedot löytyvät Galleria viileä punaisen www-sivuilta.

Kirjasto

Tapanilan kirjastosta löytyy kirjojen lisäksi Internet- ja musiikkipalveluita. Kirjasto sijaitsee Urheilukeskuksen yhteydessä – lisätietoja Kirjaston omilta sivuilta.

Fallkullan kotieläintila

Itä-Tapanilassa on pala vanhaa maaseutua, Nuorisoasiainkeskuksen kotieläintila. Kerhojen ja retkien lisäksi tila on auki eläimiin tutustumista ja oleskelua varten. Lisätietoa tilan omilta sivuilta.

VPK

Tapanilan vapaaehtoinen palokunta tarjoaa nuorille ja vanhemmillekin reipasta harrastetoimintaa pelastustoimessa. Palokunta majailee Päivöläntie 50:ssä ja VPK:n omilta sivuilta löytyy yhteystietoja.

Partio

Puistolan ja Tapanilan alueella toimii partiolippukunta Koudat, http://www.koudat.fi – perinteistä partiotoimintaa.

Ilmaisukoulu

Teatteri Tuike järjestää teatterikursseja 5-vuotiaista aina aikuisiin
asti. Tuikesali sijaitsee aivan Tapanilan aseman vieressä (Viertolantie
2). Ryhmiin otetaan uusia oppilaita pääsääntöisesti syksyisin, mutta
vapaita paikkoja kevätlukukaudelle kannattaa kysellä myös
joulu-tammikuussa.
www.teatterituike.fi