Polkupyörähuolto Tapanilassa?

Tapanilan tapahtumia, kertomuksia ja tietenkin hyviä keskusteluja päivänpolttavista aiheista.
Uusi asukas

Polkupyörähuolto Tapanilassa?

Viesti Kirjoittaja Uusi asukas » 06.04.2015 15.54

Heippa! Uusi tapanilalainen haluaisi polkupyörän kevätkuntoon. Onkohan tässä Tapanilassa huoltoa/korjaamoa vai pitääkö lähteä kuskaamaan pyörää jonnekin kauemmas? Google ei ainakaan auttanut löytämään.

ruohtula
ViestitCOLON 6
LiittynytCOLON 10.11.2008 17.05
PaikkakuntaCOLON Tapanila

Re: Polkupyörähuolto Tapanilassa?

Viesti Kirjoittaja ruohtula » 07.04.2015 15.49

Onhan täällä Kalliopyörä, Päivöläntie 21 eli samassa talossa kuin Chinaman. Webbisivu näkyy olevan www.kalliopyora.fi. En itse ole siellä vielä huollattanut mitään, mutta pyörän ostin pari vuotta sitten.

Vieras

Re: Polkupyörähuolto Tapanilassa?

Viesti Kirjoittaja Vieras » 18.04.2015 23.03

Tapanilan pyörähuolto on hyvä, mutta toisinaan hieman erikoinen. Syksyllä vein Crecentini perushuoltoon ja palvelu oli oikein ystävällistä ja työn laatu täysin hintansa arvoista. Pyörä oli ollut pari vuotta käyttämättä ja huollon jälkeen pelaa hyvin. Tänä keväänä vein vanhemman pyöräni takakumi lutussa huoltoon. Ketjutkin oli ruosteessa, kun sillä ei ole poljettu muutamaan vuoteen. Arvelin saavani siitä vielä hyvän pyörän mökille. Sain aikamoisen ryöpytyksen, että tällaisia romuja tänne tuodaan. Kuuntelin, kuinka tällaisen näin vanhan pyörän huolto ei kannata - ei ole korjaamisen väärtti. Sovittiin, että katsotaan vain takapyörä ja rasvataan ketjut. Huh huh :lol:

Vieras

Re: Polkupyörähuolto Tapanilassa?

Viesti Kirjoittaja Vieras » 10.07.2016 16.44

Vein aiemminm oman fillarini huollettavaksi ensimmäistä,- ja viimeistä kertaa Kalliopyörään. Perushuollosta oli kyse, ja varsin yksinkertaisesta sellaisesta.

Tyyppi keskittyi luovutuksen yhteydessä vinkumaan siitä kuinka vaikeita tapauksia nämä ovat, ja siitä kuinka hän haluaisi tehdä vain "helppoja" töitä. Ilmeisesti ammattitaito rajoittuu sisäkumin paikkaamiseen ja ketjujen öljyämiseen.

Huollon yhteydessä takarenkaan pikalukko oli kadonnut, ja eikä se tyyppi osannut edes antaa huonoa selitystä minne osa oli mennyt. Antoi sitten pitkin kynsin ja hampain uuden hyllystä.

EN SUOSITTELE!

Vieras

Re: Polkupyörähuolto Tapanilassa?

Viesti Kirjoittaja Vieras » 23.10.2017 16.55

Olen pari kertaa testannut Kalliopyörää. Ensimmäisen kerran olisin halunnut asennuttaa pakkarin vanhaan fillariin. Kun tiedustelin asiaa, äkäinen mies totesi, että ei löydy pakkaria hyllystä, en laita. Ajattelin, että menen muualle, kun ei raha kelpaa. Sain pakkarin ja hyvää palvelua toisesta liikkeestä.
Päätin antaa parin vuoden päästä Kalliopyörälle uuden mahdollisuuden, ja sainkin kohtuuhintaisen keväthuollon uudehkolle fillarille. Palvelu oli silloin ihan asiallista.
Nyt tuli jälleen fillarinhuolto ajankohtaiseksi (järjestin mieheni viemään pyörää, koska aukioloajat ovat niin suppeat, etten millään ehdi itse töiden jälkeen asioimaan) ja yritin varmuuden vuoksi tavoittaa huoltoa puhelimella, mutta kukaan ei vastannut. Mieheni lähti sitten koittamaan kepillä jäätä ja vei pyörän suoraan liikkeeseen. Mieheni oli saanut vastauksen, että "ei ole jarrupaloja eikä jalkoja hyllyssä", eikä siis huolla pyörää. Päätin, että tämä oli viimeinen kerta kun Kalliopyörään enää yritän. Sijainti olisi hyvä, mutta palvelu on todella ailahtelevaa. Huolloilla ei olisi ollut kiire. Ihan hyvin olisi mielestäni voinut tilata osat ja asentaa ne sitten jossain vaiheessa. Ilmeisesti ei ole omistajalla pikkurahan puutetta ja on tarpeeksi asiakkaita ennestään.

BUTTON_POST_REPLY