ARKKITEHTI-ANNA vastaa

Mitä pitää tehdä, kun haluat rakentaa uutta tai korjata vanhaa. Saatko rakentaa taloosi kuistin? Pitääkö pihasaunasi remonttiin olla rakennuslupaa? Saatko rakentaa puuvaraston raja-aitaa vasten?

Tapanila-Seuran johtokunnan jäsen arkkitehti Anna Hänninen vastaa kysymyksiisi. Voit myös avata keskusteluja muista Tapanilan rakentamistapaan tai yleensä rakentamiseen ja remontointiin liittyvistä aiheista.
Vieras

ARKKITEHTI-ANNA vastaa

Viesti Kirjoittaja Vieras » 15.03.2010 18.12

Vuoden 2009 kaupunginosa, Tapanila, sai kunniamainintansa muun muassa rakennusperinteiden kunnioittamisesta ja vanhan kylämäisyyden säilyttämisestä. Me olemme oikeasti kiinnostuneita siitä, että kylämme näyttää viihtyiisältä ja olemme siinä myös onnistuneet.

Mutta mitä pitää tehdä, kun haluat rakentaa uutta tai korjata vanhaa. Saatko rakentaa taloosi kuistin? Pitääkö pihasaunasi remonttiin olla rakennuslupaa? Saatko rakentaa puuvaraston raja-aitaa vasten? Kuka nähin kysymyksiin osaa vastata ja kuinka paljon se maksaa? Näitä ja monia erilaisia kysymyksiä miettii usea meistä.

Tapanila-seuran johtokunta haluaa olla kunniansa arvoinen ympäristömme arvojen vaalijana. Johtokunta perustaa rakentamista koskevan keskustelupalstan Tapanilan sivustoille. Johtokuntamme jäsen ja varapuheenjohtaja arkkitehti Anna Hänninen vastaa kysymyksiisi. Aluksi palsta toimii kokeilumielessä vuoden ajan. Jos keskustelu on antoisaa ja kyläläiset tyytyväisiä, palstaa jatketaan pidemmän aikaa.

Voit kirjoittaa kysymyksesi suoraan keskustelupalstalle. Arkkitehti-Anna vastaa kysymykseesi tai neuvoo sinua asiassa eteenpäin. Palsta on Tapanila-seuran palvelu ja sen käyttäminen on kaikille ilmaista.

Kysy rakentamisesta, ARKKITEHTI-ANNA VASTAA.

Tee kysymyksesi tälle palstalee luomalla uuden aiheen, vastaa kysymykseen "Mikä on Tapanilan ruotsinkielinen nimi?" ja lähetä tai voit kysyä myös suoraan:
arkkitehti@tapanila.fi