logo logo logo

Tapahtumat

Klapitalkoot Mosan torilla 11.3.

24.01.2017

Perinteiset puutalkoot vietetään Mosan torilla keväisenä lauantaina. Tarkemmat tiedot päivän ohjelmasta tulossa lähempänä.

Klapitalkoot 2010, kuva Timo Hyvönen

Kiehumispiste-dokumentti esitetään kirjastossa

24.02.2017

Elina Hirvosen dokumenttielokuva Kiehumispiste esitetään Tapanilan kirjastossa tiistaina 14.3. klo 20.00. Elokuvan jälkeen avoin keskustelu, vetäjänä Jenni Korkeaoja. Tervetuloa katsomaan!

Kiehumispiste on dokumenttielokuva, joka esittelee vihaisen ja jakautuneen Suomen eri osapuolet Odinin sotureista turvanpaikanhakijoihin – kunnioittaen ja stereotypioita karttaen. Se on tarkoitettu johdannoksi ja keskustelun herättäjäksi ja katsottavaksi yhdessä kaikkialla siellä missä ihmiset kohtaavat. Elokuvassa seurataan turvapaikanhakijoita ja maahanmuuttoa vastustavia suomalaisia vuorotellen. Heitä tavataan niin vihapuheisiin kärjistyvissä mielenosoituksissa kuin tavallisessa arjessakin.

Kuntavaalipaneeli ma 20.3. Malmilla

14.03.2017

Kiinnostaako Malmin alueen kehitys, asukastoiminta, virkistysalueet? Kuntavaalipaneelissa voit kuulla ja kysellä kuntavaaliehdokkaiden mietteitä näistä asioista. Tilaisuuden järjestää Asukastalo Malmin toimintakeskus, osoite Kirkonkyläntie 2. Tilaisuus on maanantaina 20.3. klo 9-11.  Tarjolla pullakahvit!

Kaupunkisuunnittelua koillisessa – keskustelutilaisuus koillisen alueen ajankohtaisista kaavoitusratkaisuista

19.03.2017

Tilaisuus järjestetään lauantaina 25.3. klo 17 Viertolantie 2-4, Teatteri Tuikeen tiloissa. Tilaisuuden aiheena on kaupunkisuunnittelu ja kaupunkilaisten mahdollisuudet vaikuttaa omaan elinympäristöönsä:
– Miten prosessia pitäisi kehittää valituskierroksista yhdessä kehittämiseen?
– Tapanilan ja Koillis-Helsingin kaupunkisuunnittelun suuret linjat ja tavoitteet.
– Paikalliset hankkeet: Fallkullan ja Fallkullan kiilan, Viertolantien tehtaan alueen ja Malmin lentokentän alueen suunnittelu.

Paikalla keskustelemassa mm.
Elina Moisio (Vihr), kaupunkisuunnittelulautakunnan jäsen
Risto Rautava (Kok), kaupunkisuunnittelulautakunnan pj.
Kaarin Taipale (SDP), kaupunginhallituksen varajäsen ja kaupunginhallituksen edustaja kaupunkisuunnittelulautakunnassa.

Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Kuntavaalitentti Tapanilan kirjastossa

20.03.2017

Tiistaina 28.3. klo 18.00 Tapanilan kirjastossa järjestetään koillisen kuntavaalitentti. Mukana Jaana Aaltonen (SDP), Veronika Honkasalo (VAS), Hemppa Laaksonen (KOK), Björn Månsson (RKP), Terhi Peltokorpi (KESK), Tuulikki Vuorinen (KD) ja Seppo Siika-aho (VIHR). Tilaisuuden juontaa politiikan toimittaja Unto Hämäläinen. Järjestäjänä Tapanila-Seura

Tervetuloa kuuntelemaan ja tenttaamaan oman alueesi ehdokkaita!