logo logo logo

Kysely Helsingin äänistä ja melusta

23.05.2017

Millaisista kaupunkiäänistä nautit? Mitkä äänet häiritsevät untasi?

Helsingin kaupunki on laatimassa uutta meluntorjunnan toimintasuunnitelmaa vuosille 2018-2022. Asukkaita ja heitä edustavia tahoja toivotaan  mukaan suunnitteluun. Nyt suunnittelun alkuvaiheessa kaupunkilaiset voivat kertoa kokemuksiaan kaupungin ääniympäristöstä kyselyn muodossa.

”Työ on vasta alussa ja keräämme nyt arvokasta pohjatietoa suunnittelutyötä varten. Toivomme saavamme asukkailta paljon vastauksia siitä, kuinka he kokevat kaupungin ääniympäristön”, kertoo ympäristötarkastaja Jenni Kuja-Aro Helsingin kaupungin ympäristökeskuksesta.

Kyselyyn voi vastata 3.5.–12.6.2017. Osallistujien kesken arvotaan kolme upeaa Lumoava Helsinki -kirjaa. Kyselyn tulokset julkaistaan kaupungin verkkosivuilla elokuussa.

Tässä linkki kyselyyn:

http://digiumenterprise.com/answer/?sid=1484134&chk=6XCD4EAN

Tässä on mahdollisuus vaikuttaa ympäristöön.