logo logo logo

Toivoa kirjallisuudesta: Johanna Vuoksenmaa

31.03.2017

Maanantaina 24.4. vietetään Toivoa kirjallisuudesta -iltaa Tapanilan kirjastossa.

Klo 18 vieraaksi saapuu televisio- ja elokuvaohjaaja ja käsikirjoittaja Johanna Vuoksenmaa, joka kertoo mistä kirjasta hän saa toivoa ja iloa elämäänsä. Vuoksenmaan kanssa toivon teemasta ja kirjallisuudesta keskustelee kulttuuritoimittaja Niina Holm.

Klo 19 alkaen jaamme lukuelämyksiä vinkkauspiirissä. Tule mukaan ja vinkkaa kirja, josta olet saanut toivoa, voimaa tai iloa omaan elämääsi!

Tapahtumassa teetarjoilu, lämpimästi tervetuloa!

Vuosi 2017 on  Suomen Mielenterveysseuran  120-vuotisjuhlavuosi ja yksi juhlavuoden kolmesta teemasta on Toivoa kirjallisuudesta. Helsingin kaupunginkirjastossa järjestetään juhlavuoden kunniaksi tapahtumakiertue tällä teemalla. Kiertueella tunnetut ihmiset kertovat, mistä kirjasta he ovat saaneet toivoa, voimaa tai iloa omaan elämäänsä. Tapahtumakiertue alkaa tammikuussa ja jatkuu koko vuoden. Kiertue vierailee jokaisessa helsinkiläisessä kirjastossa. Jaa ja löydä toivoa tuottavia vinkkejä somessa tunnisteella #toivoakirjallisuudesta

Lisätietoa Toivoa kirjallisuudesta -kiertueesta löydät osoitteesta helmet.fi/toivoa