logo logo logo

Vielä ehtii varata Mosan elävän adventtikalenterin luukun

13.11.2016

Adventtikalenteri on leikillinen ja iloinen iltakävelytapahtuma. Luukun voi järjestää kuka vaan ja missä vaan Mosassa, omaa pihaa siihen ei tarvita. Luukkujen ohjelma voi olla  esittävää, opettavaa, katseltavaa tai yleisön luomaa. Myös edellisten vuosien luukkujen uusinnat ovat sallittuja.

Yhteisöt ja harrastusjärjestöt, tarttukaa tekin toimeen! Oman adventtiluukun järjestäminen on helppoa!

Huom! Vapaita iltoja myös marraskuussa

Tapanila-Seura avaa kalenterin torilla sunnuntaina 27.11. Sen jälkeiset päivät: 27.-30. ovat myöskin varattavissa. Siirry varauskalenterissa nuolella joulukuusta marraskuuhun, mikäli kiinnostuit.

Ilmoittautumiset 15.11. mennessä

Ilmoittautuminen on helppoa: klikataan varauskalenteria halutun päivän kohdalta. Ruudulle aukeaa pieni ikkuna, johon tiedot luukusta täytetään. Kaikki adventtiluukut lukuun ottamatta muutamaa yhteisöjen järjestämää luukkua aukeavat klo 18.30. Tapanila-Seura painattaa määräaikaan ilmoittautuneista luukuista käsiohjelman jaettavaksi luukuilla vieraileville.

Tästä linkistä pääset varauskalenteriin.

Voit ilmoittautua myös sähköpostilla osoitteeseen puheenjohtaja(ät)tapanila.fi.