logo logo logo

Hyvä meno Kaamosiltamissa

16.11.2016

Suurkiitos kaikille Kaamosiltamissa lauantaina  12.11. mukanaolleille: aikuisille ja lapsille, esiintyjille, buffetin pitäjille ja iltamat mahdollistaneille vapaaehtoisille! Kiitos myös tuesta Helsingin kaupungin kulttuurikeskukselle!

Iltamien teemana oli juuri painosta tulleen Albumin mukaan Mosan talot ja tarinat. Albumi teki kauppansa, ja jatkossakin sitä voi ostaa Tapanilan kirjastosta, Mosa Interiorsista, Pihapuodista, Liike51:stä ja Laatikkokauppa Tapanilasta.

Vieraiden saapuessa VPK-talolle Seppo Siika-aho soitti tervetuliaismusiikkia. Illan suositusta buffetista vastasi Mira Katva.

suvi-tuuli_murumaki_web

Tapanila-Seuran puheenjohtaja Vesa Kinnunen toivotti vieraat tervetulleiksi ja esitteli illan säteilevän  juontajan Suvi-Tuuli Murumäen.

mosanaani_web

Mosan Ääni -kuoro esitti laulusikermän, ja yleisössä moni ihasteli kuoron soinnin edelleen kehittymistä.

jenni_korkeaoja_web

Juhlapuheessaan Jenni Korkeaoja muistutti ihmisistä, joiden talot ja tarinat ovat kadoksissa.

erru_webhaastattelijat_lapset_web

Aino Koskela ja Marina Kerman haastattelivat suvereenisti vuoden kunnia-asukasta Eira Ormiota ja saivat selville mm. Errun lempikirjat.

nyman_group_web

Nyman Group esitti folk rockia: säv. & san., laulu ja kitara Harri Nyman, haitari Juha Mäntylä ja huuliharppu Pekka Väänänen.

elias_krohn_web

hilkka_kontiala_web

Tapanila-Albumin 14:n päätoimittaja Elias Krohn esitteli albumin tekijät ja sisältöä. Hilkka Kontiala luki hyytävävästi albumin juttua  oudoista tapahtumista ja kutsumattomista vieraista.

Yleisön joukossa ollut Olli Hallamaa, Mosan Elävän adventtikalenteri isä, hyppäsi estradille ja kertoi tuoneensa idean kalenterista Saksan Trieristä. Yllätysohjelmaa tarjosivat myös poropukuiset lapset, jotka ilmestyivät jostain lavalle, ja saivat koko salillisen ylös penkistä hytkymään ohjeittensa mukaan.

tuike_woltti_web

Teatteri Tuikkeen neljän hengen improvisaatioryhmä Woltti aktivoi yleisön riemukkaalla esityksellään.

mobile_web

Loppuillasta vastasi MoBile -bändi, joka tanssitti  ilahduttavan suurilukuista, tanssihaluista mosalaisten joukkoa puolille öin.