logo logo logo

Hei sinä, tule mukaan Tapanila-Seuraan!

23.03.2016

Hei ystävät ja kylänmiehet! Monet varmasti teistä tuntevat Tapanila-Seuran, Mosan asukasyhdistyksen. Seura järjestää vuosittain mm. Mosa Herää –tapahtuman, Mosan elävän adventtikalenterin, Kaamosiltamat, kylän koulujen joulukorttikisan jne. Sen lisäksi seura vaikuttaa ja pitää mosalaisten puolta esimerkiksi kaavoitusprosesseissa, julkisen liikenteen järjestelyissä sekä kaikenlaisissa muunlaisissa ihmisten elämään vaikuttavissa ajankohtaisissa asioissa.

Tapanila-Seura ry:n jäsenistö on seuralle uskollista joukkoa ja haluamme mukaan uutta verta; uusia jäseniä ja uusia aktiiveja.

Jäsenmaksu vuodelle 2016:

Henkilöjäsenmaksu 10 euroa

Perhejäsenmaksu 15 euroa

Tee Tapanila-Seuralle ja koko Mosalle palvelus ja liity seuran jäseneksi! Se onnistuu klikkaamalla tästä.