logo logo logo

FB-kirppiksiä Tapanilassa

20.02.2016

Mosassa on useampiakin Facebook-kirpputoreja.

Pitkään toiminut Tapanila kierrättää -ryhmä on tarkoitettu Tapanilassa, Tapaninvainiossa, Tapaninkylässä, Fallkullassa ja lähialueilla asuville yksityisille ihmisille. Ryhmässä on jo lähes 5000 jäsentä, ja se on aktiivisesti ylläpidetty.

Juuri avattu Mosakirppis taas kertoo olevansa myyntipalsta tavaroille, jotka on helppo toimittaa Helsingin Tapanilaan eli Mosaan tai Mosasta. Myyjä ja ostaja voivat sopiva vapaasti myyntiehtonsa ja toimitustapansa, eli kyseessä on ns. ”äijäkirppis” – ensimmäinen rahat tuonut saa tavaran. Ryhmässä on vasta 36 jäsentä. 

Lisäksi Mosassa järjestetään jatkuvasti katukirppiksiä. Mosa herään yhteydessä Liiketien seuduilla, helluntain aikoihin Helluntairaitilla ja koulujen alkuviikonloppuna Kuulijantiellä. Näitä on järjestetty satunnaisesti myös Mäenaluksessa, Tapanilan urheilukeskuksen seuduilla ja muuallakin.

Tapanila kierrättää – https://www.facebook.com/groups/1377678052468511/

Mosakirppis – https://www.facebook.com/groups/mosakirppis/