logo logo logo

Kiitos mosalaiset!

2.05.2015

Mosa herää -tapahtuman aikana satoi itsepintaisesti, mutta eipä se estänyt mosalaisten runsaslukuista kokoontumista tapaamaan toisiaan, seuraamaan ohjelmaa ja perehtymään eri yhteisöjen toimintaan ja tarjontaan.

kunnia-asukkaat_2015

Vasemmalta Vesa Kinnunen, viime vuoden kunnia-asukas Leena Zellama, vuoden 2015 kunnia-asukkaat: Jenni Korkeaoja, Seppo Siika-aho ja Tiina Jaakkola.

Vuoden kunnia-asukkaiksi nimitettiin kolme erityisesti kunnostautunutta mosalaista: Tiina Jaakkola, Jenni Korkeaoja ja Seppo Siika-aho. He ovat rohkeasti ja uutterasti taistelleet Tapanilan ala-asteen puolesta. Vanhempien yhdessä muodostaman kansanliikkeen keskeisinä hahmoina he ovat puolustaneet Tapanilan lasten oikeutta hyvään satavuotiaaseen lähikouluunsa.

Musiikki oli kertakaikkiaan hienoa, mosalaisten muusikoiden esittämää. Suuret kiitokset Mary & Macy Bandille, Mad Dogs and an Englishman -yhtyeelle ja Mosan ääni -kuorolle. Tapanilan Erän itämaisen tanssin ryhmä antoi silmäniloa piiskaavaa sadetta uhmaten.

mh_itämaisettanssijat_2015

Tapanilan Erän itämaisen tanssin harrastajat toivat itämaisen lämmön ja hymyn hyiselle torille.

Tapahtuman muodostavat osallistuneet yhteisöt ja niiden toimihenkilöt. Suurkiitos teille: Tapanilan ala-asteen 1-2A, Hiidenkiven koulun vanhempainyhdistys, Tapanila-seura, Raimo Dahl, Tapaus ry., Päiväkoti Impivaaran vanhempaintoimikunta, MLL Tapaninkylä, Tapanilan ala-asteen vanhempainyhdistys, Tapanilan kirjasto, Tapanilan ala-asteen 5 D, Tapanila-Seuran taimitori, Hiidenkiven peruskoulu, 8C-luokka, Tapanilan Työväenyhdistys, Eläkkeensaajat ja Kotien puolesta.

Kiitos myös Helsingin kulttuurikeskukselle, joka tuki tapahtumaa! Ja kiitokset Tapanila-Seuran aktiiveille ja aktiivien kavereille, jotka mahdollistivat tapahtuman!

Ensi vuonna Mosa Herää jälleen aktiivisten mosalaisten toimesta, sataa tai paistaa.

Vesa Kinnunen, puheenjohtaja