logo logo logo

Valokuvanäyttely vanhasta Malmista ja lähiympäristöstä

26.02.2015

Riku Ahola suunnittelee valokuvanäyttelyä vanhasta Malmista ja sen lähialueesta.

– Tarkoitukseni olisi toteuttaa näyttely Malmin työväentalolla joko toukokuun lopulla tai heti kesäkuun alussa. Näyttely olisi 2-3-päiväinen (tarkat päivät eivät vielä ole tiedossa) ja vastaisin tilan ylläpidosta sekä mahdollisista opastuksista. Samalla ihmiset voisivat tutustua taloomme. Minulla on aika liuta valokuvia jo talolla, mutta mikäli halukkaita ihmisiä löytyy, voisimme laittaa voimat yhteen ja esitellä myös muiden kuvia näyttelyssä. Yksi teema voisi esimerkiksi olla Malmin kehittyminen ruotsinkielisestä maatalouskylästä, työväenyhteisön kautta nykyiseksi aluekeskukseksi.

Mikäli sinulla on vanhoja valokuvia, jotka haluaisit toisten näkevän, ota yhteys Rikuun: aholarj(ät)gmail.com, 044 020 1234