logo logo logo

Mosan Elävä adventtikalenteri 2014 – luukkujen varaus 15.11. mennessä

13.11.2014

Adventtikalenteri

Adventtikalenteri on leikillinen ja iloinen iltakävelytapahtuma. Luukun voi järjestää kuka vaan ja missä vaan Mosassa, omaa pihaa siihen ei tarvita. Luukkujen ohjelma voi olla  esittävää, opettavaa, katseltavaa tai yleisön luomaa.

Yhteisöt ja harrastusjärjestöt, tarttukaa tekin toimeen! Oman adventtiluukun järjestäminen on helppoa!

Myös ilmoittautuminen on helppoa: klikataan varauskalenteria halutun päivän kohdalta. Ruudulle aukeaa pieni ikkuna, johon tiedot luukusta täytetään. Kaikki adventtiluukut lukuun ottamatta muutamaa yhteisöjen järjestämää luukkua aukeavat klo 18.30.

Tästä linkistä pääset varauskalenteriin. Voit ilmoittautua myös sähköpostilla osoitteeseen puheenjohtaja(ät)tapanila.fi.

Varaa luukkusi 15.11. mennessä, jotta se ehtii painettaviin käsiohjelmiin ja tolppamainoksiin.

Tavataan luukuilla!