logo logo logo

Malmin sairaalan päivystys aukeaa to 27.11. klo 8

19.11.2014

Malmin uusi päivystyssairaala avataan torstaina 27. marraskuuta kello 8. Marian sairaalassa korvaavana toiminut  päivystys suljetaan 26.11. klo 8. Helsinkiläisiä palvelevat 26.11. klo 8 – 27.11. klo 8 päiväsaikaan oma terveysasema ja muina aikoina Haartmanin, Jorvin ja Peijaksen päivystykset.

Asiakastiedotteet Malmin aukeamiseen liittyen löytyvät sote-intran tiedotteet sivulta. Asiakastiedotteita voidaan jakaa asiakkaille sekä laittaa esimerkiksi yksikköjen ilmoitustauluille. Tiedotteet käännetään myös englanniksi, venäjäksi ja somaliksi.

 

 

Malmin päivystyssairaalan esittelyvideot löytyvät tällä hetkellä intranetistä Malmin päivystyksen aulasivulta. Ne julkaistaan myöhemmin väestölle myös internetissä.

 

 

Malmin päivystyssairaalan osoite

Talvelantie 6
puh. 09 310 67204
www.hel.fi/paivystys
www.hel.fi/jour