logo logo logo

Ylipormestarin asukasilta Malmilla

19.09.2013

Malmin palveluiden ja liikenneyhteyksien läheisyys vaikuttaa monin tavoin meidän tapanilalaistenkin elämään. Tänään on oiva tilaisuus käydä kuulostelemassa kaupungin suunnitelmia ja esittää kysymyksiä virkamiehille ylipormestarin asukasillassa. Asukasiltaa voi seurata myös netistä!

Malmin ajankohtaisista asioista ja tulevaisuudesta keskustellaan asukkaiden ja kaupungin asiantuntijoiden kesken ylipormestarin asukasillassa Malmitalolla syyskuun 19. päivä.

Tilaisuudessa Malmin asukkailla on mahdollisuus esittää aluetta koskevia kysymyksiä kaupungin johtaville asiantuntijoille. Tilaisuutta isännöi kaupunginjohtaja Jussi Pajunen.

Kaupunki järjestää tilaisuuden yhdessä Malmi-seuran kanssa.

Ylipormestarin asukasilta Malmin asukkaille järjestetään Malmitalolla (Ala-Malmin tori 1) 19.syyskuuta kello 18.30–20.30. Tilaisuus on lisäksi nähtävissä suorana lähetyksenä ja jälkikäteen videotallenteena Helsinki-kanavalla.

Ennen tilaisuutta paikalla kuullaan musiikkia. Kello 18 alkaen paikallissävelmiä esittävät Ihmisäänet-kuoro ja Helsinki Ukulele Collective Veera Railion johdolla.