logo logo logo

Tapanilan Erä täyttää 80 vuotta

31.08.2013

Helsingin suurin liikuntaseura, Tapanilan Erä ry, saavuttaa jo 80 vuoden kunniakkaan iän. 6.9.1933 seuran perustaneet 23 tapanilalaista tuskin arvasivat, miten pitkäikäinen ja monivaiheinen sen historiasta oli tuleva. Tänä päivänä seurassa on noin 7000 aktiivista jäsentä, jotka harrastavat runsasta lajikirjoa. Tapanilan Erä kilpailee näkyvästi ylimmällä sarjatasolla niin naisten kuin miesten salibandyliigoissa. Unelma omasta urheilutalosta muovautui lopulta perustetun Urheilutalosäätiön kautta nykyiseen muotoonsa, jossa seuralla on käytössä monipuoliset tilat.

Tapanila-Seura onnittelee 80-vuotiasta Tapanilan Erää kunniaakkaasta historiasta ja vilkkaasta toiminnasta, joka varmasti elävöittää kyläyhteisöä vielä Erän 100-vuotispäivänäkin!

Tapanilan Erä juhlii merkkipäiviään 31.8.2013 Urheilukeskuksessa kutsuvierasjoukossa. Juhlissa esiintyy Mosabacka Big Band. Juhlapuheen pitää Heimo Laaksonen Helsingin kaupungin liikuntalautakunnasta ja tilaisuuden juontaa Kimmo Saares.

Paljon onnea Erä!