logo logo logo

Päivi Uljas on Vuoden 2013 Tapanilan kunnia-asukas

6.05.2013

Mosa heräsi sunnuntaina sateeseen, mutta kuin ihmeen kaupalla sade lakkasi ja pilvet väistyivät Mosa Herää -ohjelman alettua! Väkeä kerääntyi torille edellisvuosien tapaan, ja tapahtuma sujui leppoisissa tunnelmissa.

Toritapahtumassa julkistettiin myös Vuoden 2013 Tapanilan kunnia-asukas, Päivi Uljas, joka on tuonut Galleria Viileä Punaisellaan eloa kylänraitille ja mielenkiintoista tekemistä kyläläisille sitkeästi jo vuosien ajan.

Valintaperusteissaan seura toteaa seuraavasti: ”Sinä Päivi olet tuonut vuosien ajan kylälle taidetta ja näyttelyitä. Sadat taideopiskelijat ovat saaneet nauttia loistavasta opetuksestasi Galleria viileä punaisen lasten ja aikuisten taidekoulussa.”

Tapanila-Seura ry nimeää vuosittain Tapanilan kunnia-asukkaaksi henkilön, joka on uurastuksellaan ilahduttanut koko kylää. Vuoden kunnia-asukas julistetaan Mosa Herää -toritapahtumassa.