logo logo logo

Luonnonkukkien päivän kävelyretki Fallkullassa

12.05.2013

Tapanila-Seura järjestää luonnonkukkien päivänä sunnuntaina 16.6.2013 retken Fallkullan kulttuurimaisemaan.

Tapanilan Fallkulla vanhoine rakennuksineen, lehtomäkineen, viljeltyine peltoineen ja kotieläintiloineen on loistava päiväkävelyn kohde. Hoidettu hiekkatie kiertää Fallkullan alueen ympäri. Luonnonkukkien päiväretkellä kuljetaan rauhallisesti hiekkatietä pitkin Fallkullan ympäri. Kilometrin mittaisen kävelymatkan aikana pysähdytään tutkimaan ja määrittämään kasveja, ihaillaan vanhaa kulttuurimaisemaa ja kuunnellaan ”tietoiskuja”.

Retki alkaa klo 11.00 kokoontumispaikalta, joka on Fallkullan kotieläintilan piha (P-paikka ja bussipysäkki os. Malminkaari 24). Retki kestää noin kaksi tuntia ja sitä varten ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Retki on myös maksuton ja se soveltuu hyvin lapsiperheille. Osallistujia pyydetään ottamaan mukaansa kynä. Retken oppaina toimivat Hannu ja Eira Ormio.