logo logo logo

Operaatio Pulssi tarjoaa toimintaa nuorille

16.04.2013

Nuorisohanke Operaatio Pulssi! innostaa nuoria harrastamaan ja vaikuttamaan asuinalueensa toimintaan.

Vuodenvaihteessa Malmin, Pukinmäen ja Tapanilan alueelle levinnyt Operaatio Pulssi! toimii sekä harrastusimpulssien luojana että nuorten vaikuttamisväylänä. Pulssi on alueen nuoriso- ja kulttuuritoimijoiden yhteinen toimintatapa, jonka ajatuksena on, että a) kaikilla nuorilla olisi mahdollisuus innostua erilaisista teemoista ja yhdessä tekemisestä sekä löytää oma juttunsa ja b) nuoret voivat vaikuttaa asuinalueensa asioihin. Pulssin kohderyhmänä ovat 12-18-vuotiaat nuoret. Nuoret voivat itse vaikuttaa sisältöihin ja pohtia omia vapaa-ajan viettoon liittyviä tarpeitaan yhdessä toimijoiden kanssa. Pulssi! tarjoaa mahdollisuuden kokeiluihin maksuttoman matalan kynnyksen toiminnan kautta. Toimintaa ovat esimerkiksi erilaiset lyhytkurssit, avoimet teemaillat, työpajat ja tapahtumat.
Lisää tietoa toiminnasta löydät Pulssin kotisivuilta www.operaatiopulssi.net/koillinen

Tällä hetkellä alueen kouluissa teetetään harrastuskyselyitä, joiden pohjalta suunnitellaan toukokuussa syksyn Pulssitoiminnan sisältöjä. Harrastuskyselyiden tulokset julkaistaan myös Pulssin kotisivuilla, jolloin kaikki alueen toimijat voivat hyödyntää niitä. Kotisivuille kerätään myös listaa Pukinmäen, Malmin ja Tapanilan alueen harrastuspaikoista ja -toimijoista. Järjestöt ja hallintokunnat voivat lähettää omia tietojaan Pulssille, ja myös mukaan Pulssitoimijaksi voi hakeutua.

Yhteydenotot ja lisätiedot: koillispulssi@hel.fi / Puh. 040 336 1361