logo logo logo

Mosa Herää 5.5. – ilmoittaudu!

15.03.2013

Mosa Herää saapuu jälleen 5.5 klo 11-14. Tämän vuoden kyläjuhlan teema on Mosan linnut. Perinteiseen tapaan nimetään Tapanilan kunnia-asukas ja Stadin Juhlaorkesteri viihdyttää vieraita musiikillaan.

Torilla on tilaa Tapanilassa toimiville yhteisöille, yhdistyksille ja koululuokille toiminnan esittelyyn, pienimuotoiseen kaupankäyntiin ja ilonpitoon. Toivomme toripaikan varaavien ilmoittautumiset 16.4.2013 mennessä sähköpostilla osoitteeseen sihteeri@tapanila.fi. Ilmoittautua voi myös henkilökohtaisesti Tapanila-Seuran sihteerille tai puheenjohtajalle, ks. yhteystiedot: http://www.tapanila.fi/seura/johtokunta-2013. Huom! Valitettavasti torille ei voida ottaa yrityksiä, mutta yritykset voivat tietysti hyödyntää Mosa Herään kävijämäärän pitämällä oviaan auki tapahtumapäivänä.

Torilla pöytää tai muuta paikkaa pitäviltä kerätään 15 euron kulukorvaus tilaisuudessa käteisellä. Yleisöllä on tapahtumaan luonnollisesti vapaa pääsy! Yhteisöjen mieltä askarruttavia kysymyksiä varten olemme päivittäneet Mosa Herään järjestelyohjeen, jonka voi lukea oheisesta linkistä. Mikäli muita kysymyksiä on, pj/sihteeri vastaavat niihin mielellään.

Lue tästä Mosa Herään järjestelyohje 2013 (pdf)

Tervetuloa mukaan herättämään kylä talviunesta!

Terveisin
Jaani Räty
Tapanila-Seuran pj
puheenjohtaja@tapanila.fi

p.s.
Mosa Heräässä on tänäkin vuonna taimien vaihtotori, joten siihen kannattaa varautua panemalla siemenet itämään ja pistokkaat juurtumaan hyvissä ajoin. Kun tuot torille kasvipotin, saat valita omaksesi toisen. Lahjataimet myydään Tapanila-Seuran tukemiseksi.

tolppis_web