logo logo logo

Pin-Up Garagelle diili Leijonan luolasta

14.02.2013

Tapanilalainen yritys Pin-Up Garage ja yrittäjä Heidi Niemi menestyivät hienosti Leijonan luoja -sarjan ensimmäisessä jaksossa. Heidi jännitti alkuun kovasti, mutta kokosi itsensä ja onnistui hurmaamaan katsojien lisäksi itse leijonat. Leijonista Anne Berner lähtikin mukaan sijoittamaan Niemen yritykseen 20.000 euron aiesopimuksella. Näin Heidi sai Suomen ensimmäisen leinojasijoituksen! Olipa komea tunnustus omalle työlle ja liikeidealle. Anne Bernerin kokemus ja kontaktit auttavat varmasti Pin-Up Garagea menestykseen – esiintyminen ja pitch isolla tv-kanavalla olivat jo markkinointivoitto sinänsä.

Leijonan luolaa esittävä Nelonen on vahvistanut, että Anne Bernerin tekemä aiesopimus Pin-Up Garagen kanssa on ohjelman jälkeen myös johtanut oikeaan osakassopimukseen. Katso ohjelma ja Heidi Niemen kommentit Nelosen sivuilta.

Onneksi olkoon Heidi! Esimerkkisi on oiva inspiraation lähde muillekin mosalaisille yrittäjille.

Pin-Up Garage, ”naisten autotalli”, sijaitsee ihan aseman vieressä osoitteessa Viertolantie 2 B eli samassa kiinteistössä kuin Mosa Interiors ja Tapaus-taiteilijat. http://www.pinupgarage.fi/