logo logo logo

Mosan yrittäjät virittelevät yhteistyötä

28.01.2013

Mosan pienyrittäjät kokoontuivat pienellä porukalla pohtimaan mitä yhteistyön muotoja yrittäjien välillä voisi olla, jotta kaikki hyötyisivät ja saisivat enemmän näkyvyyttä. Tapaamisessa Rean Puutarhajuhlassa heitettiin useitakin ideoita, joista ensimmäiseksi toteutunee osallistuminen Poikkea Putiikissa -kampanjaan viikolla 17. Poikkea Putiikkiin on Helsingin Yrittäjien yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa toteuttama tapahtuma, jolla kaupunkilaisia ja matkailijoita herätellään löytämään kivijalassa sijaitsevat erinomaista palvelua ja yksilöllisiä tuotteita tarjoavat kaupat ja palveluyritykset. Lisää kampanjasta sen omilla sivuilla http://www.poikkeaputiikissa.fi. Tapanilan Poikkea Putiikissa -päivät olisivat tätä suurempaa tapahtumaa.

Palaverissa oli läsnä vain osa Mosan putiikinpitäjistä, joten muita tullaan kontaktoimaan yrittäjäkollegoiden toimesta helmikuun aikana. Jos koet, että sinun tapanilalainen yrityksesi haluaisi myös olla mukana niin lähetä viesti Rea Nääpälle osoitteeseen rea.c.naappa@gmail.com. Rea ottaa mielellään vastaan myös ehdotuksia muusta yrittäjäyhteistyöstä kylällä.