logo logo logo

Jätä joulurahat Mosaan

16.12.2012

Tapanilasta löytyy monta erityisen hienoa kauppaa hankkia joululahjoja ja helpottaa muutenkin joulun aikaa. Jätä rahasi Mosaan, niin tarjonta pysyy ja paranee.

Varsinaisia lahjatavaroita löytyy vaikkapa Mosa interiorsista, muista Tehtaan puodeista tai nurkan takaa Rean puutarhajuhlasta, jossa on nykyään myös A-oikeuksin varustettu kahvila. Galleria viileä punainen sivistää taiteella ja tarvikkeilla,

Keramiikkaa saa Savi-Erkiltä ja Marjalta Matarasta. Paikalliset hierojat ja parturit kannattaa myös muistaa nyt joululahjoja miettiessä. Kalliopyörästä voi jo varailla huoltoa fillarille kevättä varten.

Ruokaa löytyy torin laidalta Jaalista, oman R-kiskan vierestä Star-pizzasta ja maankuulua aasialaista ruokaa China-manista. Lounaita löytyy myös Urheilutalon Mosacafesta, eikä sovi unohtaa myöskään Rönttösrouvaa, joka on tuonut jouluksi tarjolle erikoisia lihaherkkuja. Suklaat voi hakea jommasta kummasta Alepasta tai kylän reunalta Liike 51:stä, jossa on paljon muutakin jännää.

Jouluna ollaan toki perheen parissa, mutta yksinäisille löytyy varmaan seuraa vaikkapa Pub Mariasta, ravintola Sankarista  tai livemusiikkiakin silloin tällöin tarjoilevasta ravintola Dogtorista.

Joulukuusikauppiaat saapuvat Salon suunnalta torillemme huomenissa ja viipyvät aattoon asti. Suomalaiset kuuset saa valittua ja tingittyä sopivasti ihan naapurista.

Enää 8 luukkua kalenterissa avattavana ennen jouluaattoa!