logo logo logo

Uusi Tapanila-Albumi julkaistu

25.10.2012

Uusi kouluaiheinen Tapanila-Albumi esiteltiin yleisölle Kaamosiltamissa. Nyt albumeita on saatavilla myös niille, jotka eivät syystä tai toisesta päässeet iltamiin. Albumeita on myytävänä seuraavissa paikoissa:

Galleria viileä punainen, Päivöläntie 20 (ti-pe 13-18, la-su 11-15)
Kampaamo Huvila, Päivöläntie 54
Liike 51, Vanha Tapanilantie 51

Albumin on kustantanut Tapanila-Seura ry. Myyntihinta on 7 euroa.

Ensimmäinen Tapanila-Albumi julkaistiin v. 1986 ja uusin numero on järjestyksessään kahdestoista. Albumeita julkaistaan siis noin kahden vuoden välein. Uusi Albumi on Tapanila-Seuralle aina iso panostus. Tällä kertaa toimitus halusi palauttaa Albumia nimensä mukaisesti visuaalisempaan suuntaan. Kaunis kuvitus ja innostava taitto ovat leimallisesti osa uutta albumia. Kuvakulmatkin vaihtelevat ruohonjuuritasolta yläilmoihin!

Hanki siis oma albumisi pikaisesti ja keskustele sitten aiheesta Mosawebin kommenttiketjussa: http://www.tapanila.fi/forum/viewtopic.php?f=2&t=815

Tapanila-Albumi 12