logo logo logo

Hiidenkivessä hippalot nyt lauantaina 13.10.

12.10.2012

Tervetuloa Hiidenkiven peruskoulun avoimien ovien lauantaikoulupäivään Hiidenkiven Hippaloihin lauantaina 13.10.

Koulua on klo 9.30 – 13.30, ja sillä korvataan itsenäisyyspäivän jälkeinen perjantaivapaa eli 7.12. Tapahtuma on avoin oppilaiden vanhemmille, lähiseudun asukkaille ja muille koulusta kiinnostuneille. Luokissa on avoimet ovet ja käytävillä on luokkatoimikuntien ja eri yhdistysten myyntipöytiä. Maksu tapahtuu käteisellä. Hippalot-työryhmä on järjestänyt eri luokka-asteille monipuolista ohjelmaa. Koulun pihalla voi tutustua Tapanilan VPK:n toimintaan.

Hippaloissa esiintyvät mm. nukketeatteri Pinokkio, Pikkusirkus ja Veera & The Boys. Toimintaansa esittelevät mm. Hiidenkiven vanhempainyhdistys,. Tapanilan VPK, Helsingin liikenneturvallisuusyhdistys ja HSY:n Kierrätyskeskus.

Hippaloissa kävijät voivat aterioida koulun ruokalassa klo 10.30 – 12. 15. Aterian hinta n. 6 euroa.

 

http://www.hel.fi/hki/hiidenkivi/fi/Etusivu