logo logo logo

Tule mukaan luomaan uutta Tapanila-albumia!

14.05.2012

Toimituksen järjestäytyminen uutta Tapanila-albumia varten on käynnissä. Työryhmän ensimmäinen kokoontuminen pidetään Urheilukeskuksen Mosacafessa tiistaina 29.5. klo 18. Työryhmä on avoin kaikille kiinnostuneille. Sinä voit auttaa monin tavoin:

  • Kirjoittamalla juttuja
  • Tekemällä kuvitusta
  • Vinkkaamalla hyvistä lähteistä, esim. haastateltavista
  • Osallistumalla albumin mainosmyyntiin
  • jne.

Kaikille löytyy varmasti tehtävää.

Järjestyksessään kahdennentoista albumin aihe on Tapanilan koulut ja näin albumi osaltaan juhlistaa suomenkielisen koulun yli satavuotista taivalta Mosassa. Uuden albumin päätoimittaja on Elias Krohn. Ilmoittaudu työryhmään lähettämällä Eliakselle sähköpostia osoitteeseen albumi@tapanila.fi! Voit tulla Mosacafen aloituskokoukseen ilmoittautumattakin.

Viime viikon Vartissa oli Tapanila-Seuran puheenjohtajan kolumni, jossa luvattiin helppoa osallistumista kylätoimintaan. Uusi Tapanila-albumi on ensimmäinen tällainen hanke. Albumin julkaisee Tapanila-Seura ry, mutta voidaksesi osallistua albumitoimitukseen sinun ei tarvitse olla seuran johtokunnan jäsen tai edes seuran jäsen ylipäätään. Riittää kun olet kiinnostunut tekeillä olevasta asiasta ja haluat kantaa kortesi kekoon. Työryhmässä voit valita tehtäväsi yhtä vapaasti. Voit toimittaa laajan jutun kuvineen, hankkia albumiin yhden ainoan mainoksen tai tehdä mitä vaan tältä väliltä. Valinta on sinun!