logo logo logo

Kevätkokous ja Tapanilan Tarpeet -kyläilta 19.4.

16.04.2012

Tapanila-Seura kutsuu kyläläiset ja kaikki kylän kehityksestä kiinnostuneet osallistumaan Tapanilan Tarpeet -kyläiltaan Tapanilan kirkolla torstaina 19.4. klo 18.30. Illan ohjelmassa on lyhyitä alustuspuheenvuoroja kylää koskettavista aiheista, joiden jälkeen sana on yleisölle vapaa. Puheenaiheita ovat kylän kehitys, lapset ja nuoret, rakentaminen ja kaavoitus, liikenne, järjestysasiat ja turvallisuus sekä yhteisöjen toiminta ja tapahtumat. Kyläillan tarkoituksena on kerätä laajasti kyläläisten mielipiteitä ja näkemyksiä niin ongelmista kuin toimivistakin asioista. Illan aikana esille tulleet asiat kirjataan Tapanila-Seuran toimesta ylös ja viedään eteenpäin Tapanilan yhteisöjen ja tarvittaessa kaupungin viranomaistenkin tietoon.

Mosassa on paljon eri toimijoita, niin yksityisiä henkilöitä kuin yhteisöjäkin, jotka yhdessä tekevät töitä kyläyhteisön hyväksi. Tapanila-Seura toivoo, että mahdollisimman kyläläinen moni tulisi paikalle kertomaan omasta visiostaan kylän kehittämiseksi. Syksyn kunnallisvaaleissa ehdokkuutta harkitsevilla on on myös hyvä tilaisuus kuunnella kylän tuntoja ja saada virikkeitä omaan vaalikampanjaansa.

Tilaisuuden aluksi päätoimittaja Heimo Laaksonen valottaa yleisölle miten hän on havainnoinut Tapanilan kehitystä toimiessaan kuudella eri vuosikymmenellä lähiuutisten toimittajana. Tapanila-Seura kutsuu paikalle myös muita asiantuntijoita, jotka alustavat keskustelua ja vastaavat paikallaolijoiden kysymyksiin. Kahvitarjoilu. Tilaisuus päättyy klo 20.00.

Ennen kyläiltaa klo 18 pidetään Tapanila-Seuran kevätkokous, jossa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Tervetuloa! Nyt on tilaisuus saattaa äänensä kuuluviin.