logo logo logo

Tapanilan Tarpeet -kyläilta

22.03.2012

Miten voisimme tehdä Mosasta vielä paremman paikan? Mikä potuttaa? Mikä on niin hyvin, että meidän kannattaa pitää siitä kiinni? Mitä Mosan yhteisöjen pitäisi ottaa agendalleen? Tule mukaan keskustelemaan ja pyydä myös ystäväsi mukaan. Lyhyitä alustuksia kylää koskevista asioista ja vapaata keskustelua. Kahvitarjoilu.

Tilaisuuden aluksi päätoimittaja Heimo Laaksonen valottaa yleisölle miten hän on havainnoinut Tapanilan kehitystä toimiessaan kuudella eri vuosikymmenellä lähiuutisten toimittajana. Tapanila-Seura kutsuu paikalle myös muita asiantuntijoita, jotka alustavat keskustelua ja vastaavat paikallaolijoiden kysymyksiin.

Kyläilta kirkolla seurakuntasalissa 19.4. klo 18.30 – 20.00. Ennen kyläiltaa pidetään Tapanila-Seuran kevätkokous klo 18.00.