logo logo logo

Mosa Heräässä taimitori

21.03.2012

Mosa Herää -kyläjuhlassa järjestetään jälleen taimien vaihto- ja lahjatori. Laita pikaisesti siemenet itämään, huonekasvien pistokkaat juurtumaan ja tuo pottisi Tapanila-Seuran pöydälle vaihtoon tai myyntilahjaksi! Taimitorille ovat tervetulleita kaikenlaiset kasvit sisäkukkasista perennoihin, mausteyrtteihin ja männyntaimiin. Idea on yksinkertainen: tuo oma taimesi ja voit vaihtaa sen mihin tahansa torilla olevaan taimeen, voit jättää taimesi torille lahjaksi, tai voit pientä korvausta vastaan ostaa taimia torilta, jos sinulla ei ole omia taimia.

Mosa Herää Tapanilan torilla sunnuntaina 6.5.2012 klo 11-14 musiikin, puheiden, Muggenheim-designin yms. ohjelman siivittämänä. Tarkemmasta ohjelmasta kerrotaan myöhemmin täällä etusivun uutisella ja tapahtumaan tuleville yhteisöille annetaan tarkempia ohjeita.

Yhteisöt voivat varata paikkansa torilta jo nyt ilmoittautumalla osoitteeseen sihteeri (ät) tapanila.fi. Torilla pöytää pitäviltä peritään pieni kulukorvaus: 10 euroa Tapanila-Seuran hyväksi. Torille ovat tervetulleita pitämään myyntipöytää ja esittelemään toimintaansa mosalaiset ei-kaupalliset yhteisöt kuten järjestöt ja koululuokat.