logo logo logo

Kauan odotettu Tapanilan kirjaston remontti alkaa

29.03.2012

Tapanilan kirjasto on suljettuna remontin vuoksi 16.4. alkaen ja avataan uudistettuna tammikuun lopulla 2013. Viimeinen aukiolopäivä ennen remonttia on la 14.4. jolloin järjestämme kirjaston ”potkiaiset”.
Remontin ajan Tapanilan kirjaston aineistolla on pidennetty laina-aika. 19.3. ja sen jälkeen lainatut normaalisti 28 vrk:n lainat saavat eräpäiväkseen 2.3.2013. Pidennetty laina-aika ei koske bestseller-aineistoa, dvd-levyjä eikä konsolipelejä, jotka siirretään remontin ajaksi Pukinmäen kirjastoon.
Varaukset, jotka eivät vielä ole saapuneet tai joita ei ole noudettu ennen kirjaston sulkemista, siirretään Malmin kirjastoon. Jos varauksesta ei vielä ole tullut ilmoitusta, voi sopivan noutokirjaston vielä vaihtaa itse osoitteessa www.helmet.fi tai ottamalla yhteyttä kirjastoon.
Remontin ajan asiakkaita palvelee kerran viikossa iltapäiväaikaan kirjaston luona pysähtyvä kirjastoauto Snadi. Tarkemmat tiedot pysäkkiajasta saamme lähiaikoina. Lähimpänä Tapanilan asiakkaita palvelevat myös Malmin, Pukinmäen, Puistolan ja Tapulikaupungin kirjastot.
Joudumme tyhjentämään koko kirjaston remontin alta ja pyydämme: tule auttamaan! Kanna kirjat kotisäilytykseen, näin pakkaamistyömme ja välivarastoinnin tarve pienenee. Muuton edellä myös siivoamme hyllyjä ja teemme poistoja. Edullinen remonttitarjous: eurolla viisi kirjaa tai kolme cd-levyä!