logo logo logo

Urheilutalosäätiö kutsuu asukkaat keskustelemaan

13.01.2012

Urheilutalosäätiö järjestää asukkaille tiedotus- ja keskustelutilaisuuden Urheilukeskuksella keskiviikkona 18.1. klo 16.30-18.00 päärakennuksen neuvotteluhuoneessa nro 1. Urheilukeskuksella on vireillä useita kehittämishankkeita vuodelle 2012, joihin asukkaat voivat tilaisuudessa tutustua tarkemmin. Kehittämishankkeisiin kuuluu kirjaston täysremontti, jonka ajaksi Tapanilan kirjasto sulkee ovensa, uuden liikuntatilan rakentaminen sekä näihin liittyen piha-alueen uudelleenjärjestelyt. Urheilukeskuksen toimitusjohtajan Matti Linnavirran mukaan hankkeiden tarkoituksena on parantaa asiakaspalvelua ja huomioida alueen asukkaita entistä paremmin.

Tilaisuudessa keskustellaan myös alueen liikennetilanteesta, josta Hiidenkiventien asukkaat ovat valittaneet. Asukkaat ovat lähestyneet asiasta Urheilutalosäätiötä kirjeellä, jossa he toivovat Urheilutalosäätiöltä toimenpiteitä Hiidenkiventien liikenteen vähentämiseksi.

Ilmoittautumiset 16.1.2012 klo 12.00 mennessä Urheilukeskuksen asiakaspalveluun, puh. 09-3507077 (kahvitarjoilu).