logo logo logo

Hyvää joulua – muista kirkko klo 15

24.12.2011

Adventtikalenteri on viimeistä luukkua vaille. Toivotan kaikille mosalaisille ja muillekin oikein hyvää joulua viimeistä kertaa Tapanila-Seuran puheenjohtajana. Joulun lukemistoksi tässä seuran jäsenkirje, joita seuran jäsenet saavat kuukausittain. Jäseneksi pääsee maksamalla jäsenmaksun, jonka voi maksaa milloin tahansa.

Vettä!

Vettä tulee, lotisee oikein. Huima ero pariin viime jouluu, kun jouluaaton matkalle anoppilaan sai autoa ja katua kaivaa esiin oikein kunnolla. No, kyllä sitä lunta vielä tulee tänäkin vuonna, viime vuotta voi muistella vaikkapa http://tapanila.kuvat.fi/kuvat/2010+Tapanila/Kuvia+Tapanilasta+12.2.2010/ kuvilla.

Syyskokous ja uusi johtokunta

Syyskokous pidettiin jo joulukuun alussa, ja uusi johtokunta astuu remmiin vuodenvaihteessa. Minä ja muutama muu johtokunnan jäsen ovat olleet mukana täydet 4 vuotta, joten sääntöjenkin vaatimuksesta jätämme nyt paikkamme. Suuret kiitokset Errulle kaikista mainioista retkistä ja tilaisuuksista, Esalle kaavoituksen tarkasta seurannasta ja asiantuntevasta kommentoinnista, Samille mielenrauhasta tarkan tilinpidon muodossa ja arkkitehti-Annalle asiantuntevasta kehitysavusta – huomaattehan että Annan arkkitehtipalsta jatkuu edelleen www.tapanila.fi.

Johtokunnan uusi puheenjohtaja on sihteerinä jo pari vuotta toiminut Jaani Räty ja monta uutta jäsentä – lista löytyy http://www.tapanila.fi/seura/johtokunta-2012. Syyskokouksessa hyväksytty toimintasuunnitelma antaa avoimet kädet kehittää toimintaa ja johtokuntaan tulee nyt uutta virtaa – hienoa! Puheenjohtajan tavoittaa edelleen sähköpostitse puheenjohtaja@tapanila.fi .

Muisteluita

Viimeisen neljän vuoden aikana on tapahtunut paljon. Selailin vuosiarkistoja http://www.tapanila.fi/arkisto/arkistot ja monenmoista hyvää ja jonkin verran pahaakin sieltä löytyy. Seuran johtokunta on tehnyt huomattavan määrän pyytetöntä työtä kylän hyväksi lisäten hyvää ja lievittäen pahaa. Työstä osa on ollut hyvin näkyvää, osa laajemmin näkymätöntäkin. Kyläjuhlia ainakin on tullut lisää ja mikäs sen mukavampaa!

Minulle aika on ollut antoisaa ja monta kertaa on tullut tunne, että olen pystynyt vaikuttamaan perheemme kotiseudun asioihin. Aikaa on toki mennyt mutta olen aina pitänyt vapaaehtoistyössä ohjeena, että sen verran kannattaa tehdä kuin ehtii aikaa asiaan käyttää. Näinpä aika onkin riittänyt melko hyvin. Kiitokset vielä kerran koko johtokunnalle arvokkaasta aika-allokaatiosta ja kaikille vuosien aikana palautetta antaneista, kannustuksesta ja kritiikistäkin – hauskaa on ollut!

Jatkuu

Toiminta jatkuu! Vielä tänään avautuu adventtikalenteri ja heti tammikuussa koulu järjestää Nuuttijuhlat. Eipä tässä enää ole kovin pitkä aika Mosa herääseenkään, päivähän pitenee jo nyt hurjaa tahtia. Kohta päästään lumitöihinkin, jumppaa.

Oikein hyvää joulua ja reipasta Mosa-vuotta 2012 kaikille,

Timo

Tapanila-Seuran puheenjohtaja 2008-2011
timo.hyvonen@iki.fi
0503748371