logo logo logo

Tapanila T-paitoja nyt Galleria Viileä punaisessa – 10€

10.09.2011

Kysyttyjä, viimeksi Mosa Heräässä torilla myytävänä olleita Tapanila t-paitoja on nyt saatavana Galleria Viileä Punaisesta. Paidan hinta on edullinen 10 euroa, josta saatava tuotto menee kokonaisuudessaan Tapanila-Seura ry:n eli mosalaisten itsensä hyväksi.

Paidat ovat Fruit of the Loomin (aikuisten paidat) ja Stedmanin (lasten paidat) laadukkaita malleja ja niitä on saatavina punaisina ja mustina. Painatus on valkoinen. Kokoja on lasten koko (vain punainen) ja aikuisten S, M, L ja XL. Joitain kokoja on jäljellä vain yksittäisiä kappaleita, joten kannattaa käydä hakemassa omansa nopeasti.

Paidan logo on kylän omaa suunnittelua, sillä sen ovat piirtäneet Tapanilan ala-asteen 6A-luokan oppilaat Aada Kiuru ja Pauliina Salonen. Heidät palkittiin Tapanila-Seuran järjestämässä piirustuskilpailussa, johon saatiin Hiidenkiven ja Tapanilan ala-asteen kouluista yhteensä 39 kilpailuehdotusta. Töitä arvioinut tuomaristo kehui työtä hauskaksi ja raikkaaksi, mutta yhtä aikaa syvälliseksi. ”Tapanila muodostuu meistä ihmisistä, me teemme Tapanilan yhdessä. Hieno ajatus ja leikkisä toteutus”, totesi tuomaristo tästä kilpailutyöstä.

Galleria Viileä punainen sijaitsee Viertolantien ja Päivöläntien kulmauksessa, aivan juna-aseman vieressä osoitteessa Päivöläntie 20. Galleria on auki ti-pe 13-18 ja la-su 11-16. http://www.viileapunainen.com