logo logo logo

Nuorten lehtiryhmä kokoontuu taas syksyllä Oulunkylässä – tule mukaan!

29.08.2011

Curlyn lehtiryhmä kokoontuu taas viikoittain tekemään n. 4 kertaa  vuodessa ilmestyvää Curly-lehteä. Kaikki 13-20 -vuotiaat  kirjoittamisesta, valokuvauksesta tai muusta lehden tekoon ja mediaan  liittyvästä kiinnostuneet nuoret voivat osallistua toimintaan maksutta.  Lehden tekoon voi osallistua joko paikan päällä Helsingissä tai etäkirjoittajana sähköpostitse.

Lehtiryhmä kokoontuu tiistaisin klo 18-20 Oulunkylän seurahuoneella (Larin  Kyöstin tie 7, 00650 Helsinki). Kaikki kiinnostuneet vain paikan päälle  tutustumaan toimintaan, mukaan ehtii vielä hyvin!

Lisätietoa Curly ry:n tarjoamista harrastusmahdollisuuksista saa Curly  Median päätoimittajalta Peppi Tervo-Hiltulalta, p. 041 533 6541,  peppi.tervo [ät] curly.fi  Tsekkaa myös Curly ry:n syyskuun lopussa uusiutuvat verkkosivut
osoitteessa http://www.curly.fi – nykyisiltä verkkosivuilta löytyy myös lisätietoa yhdistyksen tarjoamasta nuorten harrastustoiminnasta.