logo logo logo

Äitienpäivätapahtuma 8.5. Mosa Interiorsissa

6.05.2010

Tervetuloa äitienpäivätapahtumaan 8.5 Mosa Interiors-liikeeseen. Vieraana ja oppaana on lifestyle-valokuvaaja Marjo Koivumäki.

Valokuvaaja Marjo Koivumäki on jo 17 vuotta kuvannut ihmisiä ja ilmiöitä, sisustusta ja kauniita asioita. Marjon neljäs kirja Anna hyvän kiertää kertoo ja antaa vinkkejä, miten voit uudistaa ja ideoida vanhoista esineistä, luonnonmateriaaleista tai vaatteista uutta ja erilaista. Kirja innostaa käsillä tekemiseen ja tuo esille kierrätyksen filosofiaa ja antaa tavaralle uuden muodon ja elämän uusin värein.

Tule paikalle tekemään lahja Äidille, valmistujaislahjaksi, ystävälle tai itselle vaikka coffeetable bookiksi, mutta ennenkaikkea inspiroimaan käsillä tekemiseen.  Marjo ideoi ja uudistaa jotain omaa ja erikoista paikanpäällä. Ota mukaasi oma kesken jäänyt idea tai käsityö ja tee se loppuun – nappeja, kankaita, käpyjä, mitä vain

Laura lupaa että Perttu keittää kahvit. Vapaa pääsy, ei ostopakkoa.

Mosa Interiors
Viertolantie 2
avoinna:
ke-pe kl.16-19
la kl.10-14

tel.0440809053/Laura
0405348484/Perttu
0405020111/Leena