logo logo logo

Mosa heräässä paistoi aurinko

25.04.2010

Mosa heräässä tavattiin taas tuhansia tuttuja, uusia ja vanhoja. Ohjelmaa riitti aamusta iltaan – Mosan kisällien uusi vuodenkaupunginosalaulu innosti ja diskotanssijat hurmasivat. Paluurunotar Lappeenrannasta esitti Kanteletarta Mosan lavalla ja Tapanilan Talentit esiintyivät.

Stadin juhlaorkesterin kausi avautui perinteisesti Tapanilan Mosa heräässä. Timo Turpeinen lauloi 7-jäsenisen bändin esittäessä kaksi settiä. Yhteisöt esittäytyivät minuutin puheenvuoroissaan, jotkut jopa kahden. Urheilukeskuksen Pasi Räisänen teki tietenkin ennätyksen 45 sekunnin esittelyllään.

Tapahtuman tärkeää antia löytyi torin reunoilta, missä koululuokat ja yhdistykset sekä Tapanilan mainio kirjasto esittelivät toimintaansa. Aurinkoinen ilma kruunasi taas tapahtuman ja mukavaa oli.

Stadin juhlaorkesteri esitti mm. tämän Blackbird-kappaleen.