logo logo logo

Lotta ja Iiris Tapanilan Talentiksi

20.04.2010

Nelosluokkalaiset Iiris Mäkelä ja Lotta Kiuru hurmasivat tuomariston tiistaina 20.4. pidetyssä Talent Tapanila -kilpailussa. The Baseballsin Umbrella-hitin ympärille tehty show oli tuomariston mielestä huolellisesti valmisteltu ja viimeistelty, ja siitä tuli hyvälle tuulelle.
Toiseksi kovatasoisessa kisassa tuli viidesluokkalaisten tyttöjen (Minja Paananen, Sini Pulkkinen, Anni Tynkkynen, Pauliina Salonen, Iina Sirkkiö, Aada Kiuru ja Eunice Farinha) taidokas tanssi-voimisteluesitys. Kolmannen palkinnon sai kuudesluokkalainen Ilmari Valsta steppaustaidoillaan. Neljäsluokkalainen Suthat Niemelä palkittiin yleisön suosikkina.
Kaikkien aikojen ensimmäinen Talent Tapanila -kilpailu keräsi ala-asteen salin aivan täyteen, ja tunnelma oli huikea. Tuomaristossa istuivat TV:stä tuttu juontaja Krisse Salminen, X-Factor-kisassa mukana ollut laulaja Leonna Aho, vararehtori Tiina Savonen sekä oppilaskunnan puheenjohtaja Eemil Wallin. Tapahtuman järjesti 5A-luokka vanhempineen. Tuotto käytetään luokan ensisyksyiseen Rantasalmen leirikouluun.
Tapanilan ensimmäiset talentit Iiris ja Lotta tuomariston edessä. Takana Krisse Salminen ja Leonna Aho