logo logo logo

Tapanilan Kiinteistöyhdistys ja Omakotiliitto keräävät addressia kiinteistöveron korotuksista

9.09.2009

Tapanilan Kiinteistöyhdistys ry.  on Suomen Omakotiliitto ry:n jäsenyhdistys. Omakotiliitto on 1946 Tapanilassa perustettu valtakunnallinen pientalo- ja vapaa-ajan asukkaiden edunvalvontajärjestö ja sen yli 250 jäsenjärjestön jäsenmäärä on yli 67.000. Yhdistys sijaitsee edelleen Tapanilassa.

Eduskunnan päätettäväksi on tulossa syyskuun puolivälissä kiinteistöverolain muutos, joka toteutuessaan nostaisi kiinteistöverotuksen ala- ja ylärajoja. Iso joukko kuntia joutuisi nostamaan kiinteistöveroa suoraan lain nojalla. Kiinteistöverosta veromuotona ollaan tekemässä kansantalouden paikkaajaa. Paineet kiinteistöveron korotuksille kunnissa ovat suuret. Omakotiliiton kanta tähän kehitykseen on kielteinen.

Omakotiliitto on julkaissut nettiadressin osoitteessa http://www.adressit.com/ei-kiinteistoverolle . Liitto tulee luovuttamaan adressin eduskunnalle.

Omakotiliitto viestittää:  ”Jos olet samaa mieltä kansamme, niin vetoamme Sinuun, että käyt allekirjoittamassa liitteenä olevan adressin. Mitä enemmän allekirjoituksia saamme adressiin sitä enemmän sillä on painoarvoa. Välitäthän adressista tietoa eteenpäin.”