logo logo logo

Pihakirppis Kuulijantiellä tänään

9.08.2009

Tänään järjestetään jo viides katukirppis Kuulijantiellä Tapanilassa

Kuulijantien-Viertolantien katukirppis toivottaa mosalaiset ja muutkin tervetulleiksi lomalaitumilta jo viidennen kerran sunnuntaina 9.8. klo 12. Myös läheiset poikkikadut ovat jälleen mukana tapahtumassa ja viereisen Kuoppatien uudisrakentaminen on lähes valmis.

Viime vuosina kirpputori on kerännyt yhä suuremman osan korttelin asukkaista myyjiksi ja lähikylien asukkaista ostajiksi. Tänä vuonna ilmoittautuneita myyjiä on enemmän kuin koskaan aiemmin. Korttelissa sijaitseva galleria Viileä punainen on myös kesätauon jälkeen avoinna. Esillä on nyt itse galleristi Päivi Uljas näyttelyllään ”Kesä jonka sain” – akvarellimaalauksia kesämaisemista. Myös Mosa Interiors on avoinna klo 12-15.