logo logo logo

Mosa herää 26.4. klo 11-14

21.04.2009

Kyläjuhlamme Mosa herää järjestettiin ensimmäisen kerran 22.4.1979. Tämän vuoden juhlat järjestetään ensi sunnuntaina 26.4. klo 11-14 jälleen auringonpaisteisen ja lämpimän sään vallitessa. Tämä perinne on ollut vallalla  lukuunottamatta vuoden 1988 Heräätä, joka järjestettiin lumisateessa ja 1992, kun kokeiltiin räntäsadetta. Yleisöä kertyi silloinkin n. 70 henkeä, mutta auringonpaiste on koettu sopivammaksi tuhatpäiselle yleisölle.

Mosa herään ohjelmasta

Tänä vuonna tilaisuuden ohjelma on monipuolinen ja laaja. Esiintymässä on tämänhetkisen tiedon mukaan mm. itämaisia tanssijoita, judokoita, diskotanssia sekä tietenkin bändejä: Mosan kisällit ja Stadin snadi juhlaorkesteri!

Toritapahtumaan on ilmoittautunut parikymmentä yhdistystä ja yhteisöä ja kaikki Mosan kynnelle kykenevät yhdistykset esittäytyvät minuutin puheenvuoroissa. Traktoriajelua, VPK:ta ja motskareitakin on esillä, lähikatujen pihoilla on kirppareita.

Yleisteemana tilaisuudella on vuosi 1979 ja paras aikakauden asukokonaisuus palkitaan ruhtinaallisesti! Kaivapa siis kaapista ne kutistuneet varkut tai verkkarihousut!

Tervetuloa torille kaikki mosalaiset ja muutkin!