logo logo logo

Mosalainen valittiin vuoden pakolaisnaiseksi

7.03.2009

Suomen pakolaisapu valitsi tämän vuoden pakolaisnaiseksi Tapanilassa asuvan Fatbardhe Hetemajn. Hän on tosin asunut suurimman osan elämästään Suomessa, vaikka onkin alunperin Kosovon albaani. Onnea Fatbardhelle!!

”Tämä on jotenkin niin ääri-individualistinen yhteiskunta. Tuntuu siltä, että suomalaisilta puuttuu lähimmäisenrakkaus, vai ovatko he vain arkoja. Mutta kun täällä on joku hädässä, niin kaikki vain kääntyvät pois ja jatkavat matkaansa.” hän toteaa.

Hetemaj pyytää ihmisiä välittämään enemmän toisistaan, mikä onkin nyt tarpeen täällä Tapanilassakin. Viime aikoina pikkupoikien joukko on alkanut häiriköidä ja mm. hyppiä junaradalla. Nyt on aikuisten aika toimia että saadaan pojat reipastumaan, harrastamaan ja säilymään hengissä hyvään elämään.

Lisää tietoa valinnasta mm. hesarin vebistä.