logo logo logo

Vastaa turvallisuuskyselyyn

26.01.2009

Helsingin kaupungin turvallisuuskyselyyn voi vastata vielä tämän viikon ajan.

Onko Helsingissä mielestäsi turvallista asua, liikkua ja työskennellä? Helsingin kaupunki valmistelee parhaillaan uutta turvallisuusohjelmaa, joka antaa suuntaviivat sille työlle, jolla Helsingin turvallisuutta ja viihtyisyyttä lähivuosina parannetaan.

Sinulla on nyt mahdollisuus vaikuttaa turvallisuusohjelman sisältöön vastaamalla kyselyyn ja kertomalla, mihin seikkoihin tulisi mielestäsi kiinnittää huomiota ohjelman laadinnassa. On tärkeää, että kuntalaisten näkökulma on mukana silloin, kun tehdään turvallisuuden parantamiseen tähtääviä toimenpide-ehdotuksia päättäjille ja päätetään resurssien kohdentamisesta.

Tapanila-Seura on käynnistämässä turvallisuuteen omaa toimikuntaa. Jos olet kiinnostunut osallistumaan työryhmän toimintaan, ota yhteyttä puheenjohtaja@tapanila.fi. Vastaamalla kyselyyn parannat mahdollisuutta osoittaa kaupungin resursseja meidänkin kylällemme.

Kysely löytyy osoitteesta http://www.hel.fi/turvallisuuskysely.