logo logo logo

Itä-Tapanilan aluesuunnitelmaa esitellään

4.11.2008

Suunnittelualueeseen kuuluvat Ala-Malmi, Malmin lentokentän länsiosa sekä pääradan itäpuolella oleva osa Tapanilaa.

Aluesuunnitelman tarkoituksena on kehittää rakennusviraston hallinnoimia yleisiä katu- ja puistoalueita pitkällä aikavälillä. Suunnitelmassa tarkastellaan katu- ja puistoalueiden kuntoa ja palveluiden nykytilaa sekä parantamistarpeita alueen asukkaita kuunnellen.

Suunnitelman laatiminen alkoi syksyllä 2007, jolloin tehtiin asukaskysely. Tämän jälkeen laadittiin suunnittelun lähtötiedoksi analyysiosa, jossa tarkastellaan mm. alueen kehittymistä, maastoa ja maaperää, puistojen palveluja ja toimintoja, kunnossapidon nykyistä tasoa. Keväällä 2008 päästään maastotyöskentely- ja suunnitelman laatimisvaiheeseen. Luonnos valmistui lokakuussa 2008 ja sen esittely on Malmitalolla 6.11. klo 17.30. Tähän mennessä valmistunut suunnitteluaineisto on nähtävillä tällä sivustolla.