logo logo logo

Tapanilan elävä adventtikalenteri 2008

31.10.2008

Tapanilan elävä adventtikalenteri järjestetään nyt toista kertaa. Mosa herätetään keväisin perinteisessä toritapahtumassa, ja kesällä Tapanila elää pihoilla ja puutarhoissa. Grillit savuavat, juhlia järjestetään ja naapureita tavataan. Syksyn pimetessä Mosa sammuu ja kaikki pakenevat koteihinsa. Yhteisöllisyyttä pidetään yllä korkeintaan sisätiloissa.

Tarkoituksena on tuoda ihmisiä hetkeksi yhteen joulukuun iltoina elävän adventtikalenterin ääreen. Kalenteri voi olla auki hetken i tai vähän pidempään.

Haluatko tulla mukaan?

Kalenteri avautuu päivittäin kello 18.30 jollakin mosalaisella pihalla. Osallistujat voivat itse valita, mistä kalenteri koostuu. Se voi olla jotain näkyvää, kuuluvaa, tuntuvaa, osallistavaa tai sellaista, joka antaa mukana olevien vain olla.

Mukaan tulevat voivat itse valita, miten haluavat osallistua ja ehdottaa itselleen sopivinta päivää.

Osanottajia kerätään syksyn mittaan. Alla on adventtikalenterin kartta, johon on merkitty, missä osoitteessa kalenteri kunakin iltana avautuu. Mukaan tulevat voivat merkitä .luukun. numeron myös porttiinsa tai aitaansa: iltakävelijät voivat sitten etsiä Tapanilasta näitä luukkuja ja seurata kalenterin levittäytymistä.

Ota yhteyttä, mikäli kiinnostuit! sihteeri@tapanila.fi

Adventtikalenteri avataan päivittäin kello 18.30 ellei poikkeuksia ole mainittu.

Katso kaikki luukut