logo logo logo

Keskustelu turvallisuustilanteesta

18.10.2008

Paikallista turvallisuussuunnittelua

Tämän vuoden aikana kylällämme on tapahtunut valitettavia tihutöitä, jopa vaarallisiakin tuhopolttoja. Erään kyläläisen aloitteesta Tapanila-Seura on sopinut keskustelutilaisuudesta aiheena paikallinen turvallisuussuunnittelu. Tilaisuus järjestetään maanantaina 3.11. kello 18 Hiidenkiven koululla. Paikalle tulee todennäköisesti myös Malmin poliisipiirin kenttäyksikön johtaja ylikomisario Markku Juvonen sekä mm. Tapanila-Seuran ja Hiidenkiven koulun edustajia.

Tilantarpeen arvioimiseksi osallistumaan kiinnostuneet voivat ilmoittautua sähköpostitse. Ilmoittautuminen on täysin sitoumukseton ja vain tilan valintaa varten.

Lisätietoja sisäministeriön aiheeseen liittyvästä hankkeesta

http://www.intermin.fi/intermin/biblio.nsf/B9270743C6457188C2257147002DACFC/$file/192006.pdf