logo logo logo

2008 – 18.1. – 14.2.

31.10.2008

Tammikuun 18, 2008 – Helmikuun 14, 2008


14.2.2008

Katukyltit paikalleen

tsh, 08:49

Syksyn sähköremontin jäljiltä moni katukyltti jäi lojumaan katujen kulmiin maahan tai aitojen päälle. Muutama on jo kadonnut, mutta suuri osa on vielä tallella.

Asia on etenemässä kaupungin virkakoneistossa. Nyt lumettomana aikana kuitenkin kyltit ovat vielä näkyvissä ja ne on helppo löytää ja kiinnittää paikalle vaikka itsekin. Parhaassa tapauksessa akkuporakone ja pari ruuvia riittää hyvin työhön.

Jos siis aitaasi tai kadunkulmaasi häiritsee maassa lojuva katukyltti, nosta ihmeessä se roikkumaan kadunkulman sähköpylvääseen tai muuhun tolppaan. Mallia voit käydä katsomassa Liiketien ja Kanervatien kulmassa, johon asukkaat asensivat kunnon tervatun parrun kyltin kiinnityspaikaksi.

09.2.2008

Elvis kirkolla su klo 15

tsh, 18:23

Erik Ray & yhtye esittävät Elvistä kirkolla, Veljestentie 6. Tilaisuus alkaa klo 15. Vapaa pääsy, mahdollisuus ostaa maksullinen ohjelma

05.2.2008

Laskiaismäkeen Sandeen

tsh, 16:36

Laskiaistiistain kunniaksi Hiidenkiven puistossa on lunta, ja Santikan mäessä voi käydä laskemassa laskiaisia.

Pulkkamäki on avoinna kaikille koko illan, kaikki mukaan kuuden jälkeen – tietenkin VPK-toimintaan tutustumisen jälkeen.

04.2.2008

Kirjailija J.Pekka Mäkelä Tapanilan kirjastossa

Kirjasto, 17:47

Tieteiskirjailija J.Pekka Mäkelä kertoo tuotannostaan Tapanilan kirjastossa tiistaina 12.2. klo 18. Haastattelijana Timo Uotila.
Tilaisuuden järjestää Tapanilan kirjaston tukijoukot ja Tapanilan kirjasto

Lisätietoja: Tapanilan kirjasto, p.31085073

29.1.2008

Aktiivinen Tapaus

tsh, 23:49

Kevään tapahtumia suunniteltiin Tapaus ry:n tiloissa Viertolantiellä. Tilaisuudessa Tapaus esitteli toimintaansa, joka on selvästi aktivoitunut viime aikoina. Yhdistys on jo 5-vuotias ja toiminut koko ajan samoissa tiloissa.

Yhdistys on taiteilijoiden yhteenliittymä, joka on vuokrannut yhteisen työtilan vanhan autokoritehtaan yläkerrasta. Yhdistyksessä on tällä hetkellä n. 30 aktiivista jäsentä, joilla on käytössään vakituiset taiteilijatilat. Yhteensä jäsenia on viitisenkymmentä.

Jäsenet ovat aktiivisia harrastajia & ammattilaisia, maalareita, graafikoita ja kuvanveistäjiä. Aiemmin mukana on ollut myös valokuvaajia – tilat soveltuvat hyvin myös valokuvaustoimintaan.

Tapauksen tilojen käyttöaste on hyvä, ja tällä hetkellä paikkaa jonottaa useampikin taiteilija. Vaihtuvuus on kuitenkin suurehko, joten tilaa vapautuukin hyvin.

Työhuoneita tai työpöytiä vuokrataan tyypillisesti pitkäaikaiseen käyttöön, mutta tarjolla on myös viikon vuokramahdollisuus. Keskimääräinen kuukausikustannus työtilasta on parinsadan euron tienoilla, grafiikkapaikat ovat jopa halvempia.

Lisätietoja yhdistyksestä saa parhaiten puheenjohtaja Erkki Mäenpäältä tai tiloissa toimivilta taiteilijoilta. Kop kop ovelle – ovikelloa ei ole.

22.1.2008

Kevään tapahtumia suunnitellaan 29.1. klo 18

tsh, 18:29

Kylän tapahtumia suunnitellaan tiistaina 29.1. klo 18 Tapaus ry:n tiloissa Viertolantiellä. Samalla on mahdollisuus kuulla Tapanila-Seuran ja Tapaus ry:n toiminnasta.

Tapanila-Seura on vastuullisena järjestäjänä Mosa herää -tapahtumassa 27.4. sekä nyt myös syksylle suunnitellussa Mosa sammuu- sekä joulukuun Mosa havahtuu-tapahtumissa. Kaikki asiasta kiinnostuneet sekä järjestelyihin halukkaat ihmiset ovat tervetulleita mukaan keskusteluun. Uudet ideat ovat myös tervetulleita!

Lisätietoja asiasta antaa Tapanila-Seuran puheenjohtaja Timo Hyvönen, puheenjohtaja@tapanila.fi

18.1.2008

Tapanilan tapahtumakalenteri avattu

tsh, 09:01

Mosavebissä on nyt avattu Tapanilan tapahtumakalenteri. Kalenteri löytyy etusivun linkin kautta tai tästä:

Kalenteriin on nyt kirjattu lähiaikojen tiedossa olevia tapahtumia, mutta päivittäjiä eri yhteisöistä otetaan mielellään mukaan. Päivittäminen vaatii ilmaisen gmail-tunnuksen. Ohjeita saa sähköpostitse, puheenjohtaja@tapanila.fi